Dar Gelen Elbise Nasıl Genişletilir?

Dar Gelen Elbise Nasıl Genişletilir?

Elbise modelleri oldukça fazladır. Sadece model olarak değil ölçü olarak da değişik seçenekler vardır. Dolayısıyla birçok kişi kendine uygun seçeneğe ulaşabilir. Ne var ki sık sık dar kıyafet sorunları da yaşanır.

Eğer çok sevdiğiniz bir elbise artık size olmuyorsa veya yeni aldığınız bir elbise biraz dar geliyorsa, genişletmek için deneyebileceğiniz çözümler vardır. Dar elbise genişletme doğru yapılırsa sorun olmadan daha rahat sığmanıza yardımcı olur.

Bunun için bir yöntem bebek şampuanı kullanmadır. Böylece genişletmeyi kısa sürede yapmanız mümkündür. Yöntem oldukça pratik olup ilk önce bir leğen ılık su ile doldurulur. Ardından da içine bir avuç kadar bebek şampuanı eklenir ve karıştırılır.

Ardından dar gelen elbise içine bırakılarak beklenir. Yaklaşık 1 saat böylece kalmalıdır. Ardından alır ve kurumasını beklerseniz, daha rahat girdiğinizi görebilirsiniz. 

Saç Kremi

Bebek şampuanına bir ekstra arıyorsanız, saç kremini de dar elbise genişletme yöntemleri arasında tercih edebilirsiniz. Bu da kolay olduğu için sorun olmadan çözüm bulabilirsiniz.

Bunun için ister mevcut kremlerinizi kullanabilir isterseniz yenilerini satın alabilirsiniz. Ardından uygun bir leğen alarak içine bir avuç kadar kremi doldurabilirsiniz. Sonrasında elbiseyi içine atmanız ve 1 saat kadar beklemeniz yeterlidir.

Tüm elbise modelleri için uygulanabilecek bu yöntem oldukça pratiktir. Böylece daralmış elbiselerinizi tekrar eskisi gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ütü Kullanma

Sırtı dar gelen elbise nasıl genişletilir? Eğer bu tarz kısmi sorunlar yaşıyorsanız ütü kullanmanız da mümkündür. Böylece eskisi gibi rahat sığmanız mümkündür.

Bu yöntemde daralan kıyafetin üzerine, yıkamadan sonra veya nemlendirdikten sonra ince bir bez serilir. Ardından da bunun üzerinde yavaş ve dikkatlice ütülenir. Bu ısı ile beraber giysi de açılmaya başlar.

Bu esnada siz de yandan hafif, zarar vermeyecek şekilde çekerseniz genişleyecektir. Ardından dar elbise normal bir şekilde, rahatlıkla kullanılabilir. Böylece sorun çözüleceği için daha rahat şekilde girebilirsiniz.

Karbonat ve Sirke

Karbonat ve sirke ikilisi de elbise genişletme yöntemleri arasındadır. İkisini birleştirerek daha geniş elbiseler elde edebilir, güzel bir şekilde giyebilirsiniz.

Bunun için ilk olarak bir litre su hazırlamanız gerekir. 2 yemek kaşığı karbonat eklendikten sonra daralan kıyafet içine bırakılmalıdır. Elbiseler bundan sonra nazik şekilde çekerek genişletilmelidir. Böylece 1 saat kadar suda kalmalıdır.

Ardından da beyaz sirke ile karıştırılan bir litre su ile durulanmalıdır. Sonrasında kontrol ederseniz açıldığını görebilirsiniz. Tüm elbise modelleri için deneyebilirsiniz.

Beyaz Sirke ve Saç Açıcı

Dar elbise genişletme nasıl yapılır? Eski ancak severek kullandığınız bir elbise artık olmuyorsa veya yeni aldığınız dar geliyorsa, biraz genişletmek için deneyebileceğiniz yöntemler vardır.  Bunlardan bir tanesi de saç açıcı krem ve beyaz sirkedir.

Bu ikiliyi doğru bir şekilde kullanırsanız istediğiniz geniş elbiseleri elde edebilirsiniz. Bunun için yardım bardak kadar beyaz sirke hazırlamanız, ardından da 62 mililitre kadar saç kremi ve göz kararınca su güzel bir şekilde karıştırılmalıdır.

Ardından da dar gelen elbise bunun içine yarım saat kadar bırakılmalıdır. Sonrasında durularsanız genişlediğini görebilirsiniz.

Elbiseleri Genişletmek İçin Ne Yapılmalı?

Elbiseleri genişletmek için tercih edebileceğiniz birçok yöntem vardır. Eğer dar gelen abiye elbise gibi giysilerinizi nasıl genişletebileceğinizi düşünüyorsanız bunların her birini inceleyebilir, aralarından size en uygun geleni tercih edebilirsiniz.

Eğer belirttiğimiz gibi yaparsanız elbise modelleri ne olursa olsun genişletilebilir. Bedeninize göre elbiselere hemen ulaşmak istiyorsanız Mine Tan Butik olarak sunduğumuz seçeneklere göz atabilirsiniz.

Etiketler: elbise genişletme
Ağustos 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR