Elbise Ayakkabı Kombini Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

elbise ayakkabı kombini

Elbise ayakkabı kombini nasıl yapılmalı? Elbiseler her kadının adeta bir kurtarıcısı olarak rol oynar. Zira kombinlerini yapmak daha kolaydır. Böylece üst ve alt parçalarda ne giyeceğinizi saatlerce düşünmenize gerek kalmaz.

Ancak ayakkabıyı yanlış seçmek güzel bir günü ya da romantik bir geceyi sizin için tamamen bozabilir. Eğer şıklığınızdan ödün vermemek, insanların tarzınıza hayran kalmanızı sağlamak istiyorsanız ayakkabılara dikkat edilmesi önemlidir.

Burada ilk olarak ne giyerseniz giyin temiz ve bakımlı olması gerekir. Ancak bu yeni ile karıştırılmamalıdır. Eğer düzenli olarak temizleyip bakımını yapıyorsanız, kusuru olmayan eski bir ayakkabı bile size yeni bir tarz katabilir. Ayakkabı kombini doğru şekilde tamamlanırsa, girdiğiniz her ortamda güzelliğinizden bahsettirmeniz mümkündür.

Sandalet-Elbise Kombinleri Nasıl Yapılır?

Sandalet-elbise kombinleri genellikle günlük giyimde ya da tatil yerlerinde tercih edilir. Eğer bu durumda elbise ayakkabı kombini yapmak istiyorsanız, ilk olarak ayak bakımınızı kesinlikle ihmal etmemeniz gerekir.

Ayrıca yaralar varsa yine dikkatli olunmalıdır. Zira aktif bir yara, enfeksiyon olması ilk olarak sağlığınızı kötü etkileyecektir. Zira bölge etkileşime tamamen açıktır. Ayrıca vücudunuzda olan bir yara sizi kötü de gösterebilir.

Sandalet-elbise kombinlerinde dikkatler genellikle bacaklara çekilir. Dolayısıyla bu alana da aynı şekilde dikkat edilmelidir. Bunlarla sınırlı olmadan giydiğiniz sandalet ile elbiseniz de tamamen uyumlu olmalıdır.

Böylece kumsalda çıktığınız bir yürüyüşte kendinizi daha rahat, özgür ve güzel hissedebilirsiniz.

Bot-Elbise Kombinleri

Bot ve çizmeler kombinler için olmazsa olmazdır. Özellikle kırmızı abiye elbise kombini yapmak istiyorsanız, siyah bir çizme güzelliğinize yeni bir değer katacaktır. Günümüzde bu ayakkabı türlerinde yüzlerce farklı seçenek vardır.

Uzun botlar hemen hemen her yerde giyilebilir. Mini veya midi bir elbise giymek istiyorsanız, size büyüleyici bir yapı ekler. Ancak elbiseniz uzunsa bunun yerine normal bir topuklu ayakkabı seçmeniz önerilir. Böylece bacaklarınızı daha uzun göstermeniz mümkündür.

Bunun yanı sıra modern bir görünüm istiyorsanız, elbise ayakkabı kombini yazlık bir tarzda da yapılabilir. Kalem etekler ile zarif stiletto botları birleştirirseniz, oldukça güzel bir ikili elde edebilirsiniz. Dışarı çıkacaksanız bir crop, iş yerine gidecekseniz bir gömlek ve ceket ile bunu tamamlayarak hazır olabilirsiniz.

Spor Ayakkabı ve Elbise Kombinleri

Günlük kıyafet kombinleri yaparken de ayakkabılara dikkat etmeniz gerekir. Böylece gittiğiniz her yerde bakışları üzerinize toplamanız mümkündür. Elbise modeliniz için spor ayakkabı seçmek istiyorsanız, kalın tabanlı beyaz bir seçeneğin sizi daha da canlandıracağını bilmelisiniz.

Bunun yan sıra bir dinamik bir görünüm kazanmak istiyorsanız, renk bloklu veya parlak renklere sahip bir spor ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Böylece daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Soket çoraplar ve iddialı takılar sayesinde, kombinlerinizi daha güzel hale getirebilirsiniz.

Eğer yaza çiçekli bir elbise ile başlamışsanız ve kıyafet kombinleri arıyorsanız, bununla eşleşen sarı bir spor ayakkabı ile aradığınız tarzı yakalayabilirsiniz.

Babet ve Elbise Kombinleri

Babetler her yılın modasında kendini gösterir. Giyimi pratik olduğu gibi yürüyüş esnasında da kolaylıklar sağlar. Eğer babetlerinizi nasıl kullanacağınızı düşünüyorsanız, özellikle su yeşili elbise ayakkabı kombini yapmayı düşünebilirsiniz. Böylece hem sade hem de asil bir görünüm kazanabilirsiniz.

Bunun dışında babetler hemen hemen tüm giyim tarzları ile uygundur. Bu özellikle üz renkli olanlarda geçerlidir. Lakin nötr renkli bir elbiseniz varsa sade bir babet güzel durmayabilir. Bunun yerine parlak renkler ya da leopar desenleri sizi daha güzel gösterebilir.

Eğer şıklığınızı da göstermek istiyorsanız, elbise ayakkabı kombini yaparken babetleri ince kolyeler ve dama küpeler ile tamamlayabilirsiniz.

Topuklu Ayakkabı ve Elbise Kombinleri

Topuklu ayakkabılar tüm elbiseler ile muhteşem bir uyum sergiler. Dolayısıyla elbise ayakkabı kombini yaparken bu türde hiçbir sınırınız bulunmaz.

Eğer bacaklarınızı daha uzun ve güzel göstermek istiyorsanız, topuklu ayakkabılar diğer türlere göre daha başarılıdır. Ancak bilmeniz gereken birkaç detay da vardır. Zira yanlış boy topuklu yanlış elbise ile giyilirse güzel sonuçlar sunmaz

Eğer uzun topuklu ayakkabı istiyorsanız, elbisenin etek boyu kısa olmalıdır. Böylece daha güzel bir görünüm sergiler. Ancak maksi bir elbiseyse kısa topuk daha güzeldir. Platform şekil daha rahat olsa da resmi etkinliklerde tercih edilmemesi önerilir. Zira aşırı rahat kaçabileceği için olumsuz bir izlenim uyandırır.

Bunların yanı sıra mini elbise kombini yapmak istiyorsanız, uzun topuklu ayakkabılar ve gösterişli kolyeler ile güzelliğinizi daha iyi sergileyebilirsiniz.

Brogues Ayakkabılar ve Elbise Kombinleri

Her ne kadar elbiseler ile kullanışsız olduğu düşünülse de brogues ayakkabılar elbise ayakkabı kombini yaparken kullanılabilir Özellikle uçuş uçuş bir elbise giyecekseniz bu modeller hem sizi hem de elbiseyi daha iyi yansıtır.

Bunun yanı sıra günlük hayatta ya da ofiste de tercih edebilecek bir yapıya sahiptir. Ancak yapıları gereği kalem etekler ile değil elbiseleri kullanmanız gerekir. Ayrıca bohem ve şık bir görünüm istiyorsanız, iddialı mücevherleri kullanarak son dokunuşları yapabilirsiniz.

Elbise Ayakkabı Kombini Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Elbise ayakkabı kombini yaparken dikkat etmeniz noktalar da vardır. Bunlar güzelliğinizi daha iyi sergilemenize yardımcı olur. Bunlardan biri vücudunuzu iyi tanımaktır. Eğer kendi vücudunuzun farkında değilseniz sadece elbiseleriniz değil ayakkabılarınız da üzerinizde güzel durmayacaktır.

Dolayısıyla dolabınızda bulunan tüm ürünlerin vücudunuza uygun olduğun emin olmanız gerekir. Eğer uyumsuz olanlar varsa bunları değiştirmeniz tavsiye edilir. Zira bunları ısrarla giymek kötü bir tarza sahip olduğunuz düşüncesini uyandırır.

Ortama Uygun Olması

Elbise bot kombin yaparken dikkat etmeniz gereken konulardan bir tanesini giyeceğiniz ortam oluşturur. Zira yanlış bir yerde, yanlış bir tercihte bulunmak insanlara sizi yanlış tanıtır. Böylece sizi tanımayan kişiler hakkınızda olumsuz düşüncelere sahip olabilir.

Örneğin iş yerinde giymek için bir ayakkabı arıyorsanız, uzun ve topuklu çizmeler olumsuz görüşlere neden olacaktır. Bunun yerine topuklu ayakkabıların iş yeri şartlarına daha uygun olması gerekir.  Ancak bir davete katılacaksanız bu seçenekler hem kötü görünmenize hem de kendinizi ön plana çıkaramamanızla sonuçlanacaktır. Uzun çizmeler tam da burada kullanışlıdır.

Bunların dışında güzel, kaliteli ve sizi yansıtan elbiselere sahip olmanız da önemlidir. Mine Tan Butik 2022 modasına uygun kreasyonu ile her kadının zevkine uygun seçeneklere sahiptir. Bunları inceleyerek size en uyumlu olanları hemen keşfedebilirsiniz.

Etiketler: elbise ayakkabı kombini
Eylül 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR