Kırmızı Elbise Nasıl Kombinlenir? - Mine Tan Butik

Kırmızı Elbise Nasıl Kombinlenir?

Kırmızı elbise, diğer elbise modellerine göre çok çok iddialı bir elbisedir. Bu iddiasını şüphesiz gösterişinden almaktadır. Kırmızı elbise tercih eden kadınları hem asil hem de güçlü göstermektedir. Özellikle davette veya iş hayatında kırmızı elbise modelleri tercih ediyorsanız mutlaka kombinlemesini çok iyi yapmanız gerekmektedir. Yanlış kombinler iddialı olan elbiseleri gölgede bırakabilir ve şıklığınızı kaybetmenize neden olabilir. Bu nedenle kırmızı elbiseler ile hangi parçaları nasıl kombin yapmanız gerektiğini detaylı olarak sizlere anlatacağız.

Kırmızı Elbise Kombininde Ayakkabı Tercihi Nasıl Olmalı?

Elbise kombinlerinde ayakkabının önemini hepimiz biliyoruz. Ancak kırmızı elbiselerin bu denli iddialı olması ayakkabı seçiminin önemini daha fazla arttırmaktadır. Bu noktada kırmızı elbiselerle tercih edeceğiniz ayakkabıları iyi seçmeniz gerekmektedir.

Siyah topuklu bir ayakkabı tercih etmeniz kombininizin kurtarıcısı olabilir. Kırmızı elbise ile siyah ayakkabı kombinlemek basit ancak şık bir tercihtir.

Eğer midi boy kırmızı elbise tercih etmiyorsanız bu noktada kırmızı ayakkabılar kullanabilirsiniz. Kırmızı ayakkabılar ile kırmızı elbiseleri kombinlemek bütünlük sağlayacaktır. Ayrıca uzun topuklu bir ayakkabı tercih etmek bacak boyunuzu uzatacağı için şıklığınıza şıklık katabileceksiniz.

Kış aylarında kırmızı elbise modelleri tercih ediyorsanız ve tercih ettiğiniz elbise midi boy kırmızı elbise ise altına hiç düşünmeden siyah bir çizme giyebilirsiniz. Siyah çizme ile midi boy kırmızı elbisenin uyumuna siz de hayran kalacaksınız. Birbirini tamamlayıcı nitelikte olan bu iki parçayı mutlaka denemelisiniz.

Eğer çiçekli kırmızı elbise modeli tercih ediyorsanız altına beyaz spor ayakkabı giymeniz hem şık hem de spor bir kombin yapmanızı sağlayacaktır.

Kırmızı Elbise Kombininde Çanta Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Elbise kombinlerinde dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise çanta olmaktadır. Çanta tercihlerinizde ayakkabınızı göz önünde bulundurmanız daha doğru olacaktır. Peki kırmızı elbise kombininde çanta tercihiniz nasıl olmalı?

İlk olarak topuklu bir ayakkabı ve kırmızı mini elbise tercih ediyorsanız çantanız çok iddialı olmalıdır. Çok iddialı derken ne demek istiyoruz? Çantanız parlak siyah bir yapıda olabilir. Taş detayları olan bir çanta olabilir. Demir tutma yeri olan bir çanta olabilir. Yani göz alıcı bir çanta tercih etmeniz doğru kombini yapabilmeniz için önemlidir.

Çizme ile kırmızı midi boy elbise kombini yaptıysanız bu noktada daha sade bir çanta tercih edebilirsiniz. Burada kullanacağınız sade çanta ile kırmızı elbise ve çizme uyumunu gölgede bırakmamış olursunuz.

Kırmızı çiçekli elbise tercihlerinizde hasır bir çanta veya daha spor bir çanta tercih edebilirsiniz. Çiçek desenlerinin vermiş olduğu hem şık görüntü hem de spor görüntüyü bu sayede tamamlamış olursunuz.

Kırmızı Elbise Kombininde Takı Seçimi Nasıl Olmalı?

Kırmızı elbise kombini yaparken son aksesuar olarak takılara dikkat etmeniz gerekiyor. Takı tercihinizi vücut tipinize göre yapmanız en doğrusu olacaktır. Ancak tabi ki bu noktada kombininizide göz önünde bulundurmalısınız. Eğer uzun bir boyun yapısına sahipseniz mutlaka büyük küpeler takmalısınız. Büyük küpeler sayesinde boynunuz daha zarif duracaktır.

Eğer omuzu açık bir elbise giyiyorsanız kesinlikle kolyenizin taşlı ve gösterişli olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Çiçekli kırmızı elbise tercih ediyorsanız takılarınızın biraz daha küçük ve spor olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Spor şıklığı bu sayede tamamlayabilirsiniz.

Kırmızı Elbise Kombininde Saç ve Makyaj Tercihi Nasıl Olmalı?

Kırmızı elbise kombinini saç ve makyaj ile bitirmeniz en doğrusu olacaktır. Eğer elbiseniz iddialı ile makyajınızı iddialı yapmanız gerekmektedir. Ancak eğer sade bir elbise tercih ediyorsanız bu noktada ise daha sade bir makyaj yapabilirsiniz.

Etiketler: Kırmızı Elbise, Kırmızı Elbise Kombini, Nasıl Kombinlenir
Ağustos 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR