Kış Ayında Gardırobunuzda Olması Gereken 6 Parça

Kış Ayında Gardırobunuzda Olması Gereken 6 Parça

Kış kıyafetleri havların soğumasıyla herkes tarafından incelenir.  Eğer hem sıcak kalmak hem de şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız şu gibi çözümler gardırobunuzda bulunmalıdır;

  1. Kışlık şapkalar
  2. Eldivenler ve atkılar
  3. Kazaklar ve Taytlar
  4. Bot ve çizmeler
  5. Pantolonlar
  6. Palto ve kabanlar

Bunların hepsi özel bir şekilde üretildiğinde farklı modellerine bakabilirsiniz. Böylece kendinizi en iyi yansıtan görünümü elde edebilirsiniz. Şık kış kombinleri oluşturmayı böylece kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Kışlık Şapkalar

Şapkalar kış aylarının vazgeçilmezleri arasındadır. Kadın kış kombinleri arasında giyiminizi başarılı bir şekilde tamamlamanıza da izin verir.

Kış ayına özel üretilen şapkalar başta yün olmak üzere farklı kumaşlardan yapılabilir. Bere olarak da bilinen bu ürünler sadece sade, düz yapıya sahip değildir. Aksine son trendlere uygun olan çözümler de bulunur.

Örnek olarak ponponlu ya da taş ayrıntılı bereleri inceleyebilir, böylece en güzel kış kombinleri oluşturabilirsiniz.

Eğer berelerden farklı bir çözüm arıyorsanız, kış sezonu kıyafetleri arasında geniş şapkaları da düşünebilirsiniz.

Eldivenler Ve Atkılar

Atkılar ve eldivenler elleri ve boyun bölgesini koruduğu için unutulmaması gereken bir detaydır. Farklı modellere sahip olması sebebiyle kış elbiseleri oldukça kolay bir şekilde kombin edilebilir. Böylece hem soğuktan korunabilir hem de güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

Eldiven ve atkı seçerken kumaşına ve yapısına bakarsanız, sizi soğuktan koruyup koruyamayacağını da görebilirsiniz. Kış kombinleri kadın arasında olmazsa olmazlardan sayılan eldiven ve atkılar ile hem zarif bir görünüm kazanabilir hem de görenleri büyüleyebilirsiniz.

Kazaklar ve Taytlar

Bere, eldiven ve taytlar kış giyim modelleri arasında bir aksesuar sınıfındadır. Kış ayından korunmak istiyorsanız en başta giydiklerinize dikkat etmeniz gerekir. Burada da kazaklar ve taytlar ön plana çıkar.

Bilindiği üzere kış için sunulan taytlar yazlık giyilenlerden daha farklıdır. Kaliteli kumaşları nedeniyle soğuktan daha iyi korunmanıza yardımcı olur. Üstelik kombinleri de kolay bir şekilde yapılabilir. Kış tayt kombini yapmak isterseniz bunu kalın tutacak kazaklar ile tamamlayabilirsiniz. Farklı renkler arasında bir tercih yaparak oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Böylece hep soğuğa aldırış etmeden gezebilir hem de modaya ayak uydurabilirsiniz. Bu nedenle kışlık bir gardırop hazırlıyorsanız, kazakları ve taytlar unutulmamalıdır.

Bot Ve Çizmeler

Kış ayı geldiğinde çıkarmanız gereken ayakkabıların başında botlar ve çizmeler gelir. Eğer birbirinden farklı ayakkabılarınız varsa kış kıyafetleri bunlarla oldukça uyumludur. Bu sadece günlük giyimler için değil spor, iş hayatı ve özel günler için de geçerlidir.

Örneğin bir davete gidiyorsanız ve kış elbiseleri için bir kombin arıyorsanız, uzun çizmeler size anında çözüm sunacaktır. Böylece hem güzel görünebilir hem de güzelliğinizden ödün vermeyebilirsiniz. Eğer işe gitmek için uygun çözümler istiyorsanız, çalıştığınız yerin giyim tarzına uygun çizme modellerini yine tercih edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra kışlık günlük kombinler arıyorsanız herhangi bir taytın ya da pantolonun altına uygun bot modellerini de deneyebilirsiniz. Tüm bunları inceleyerek kendinize en uygun seçenekleri keşfedebilirsiniz.

Pantolonlar

Pantolonlar her mevsim kullanılabildiği için kış aylarının da olmazsa olmazıdır. Özellikle kalın kumaşa sahip olan jeanler daha fazla kullanışlıdır. Dolayısıyla kış kıyafetleri arasında sayılması gereken seçeneklerden bir tanesidir.

Bu giyim modellerinin en güzel yönü kolay bir şekilde kombin yapılabilmesidir. Örnek olarak skinny jean, kazak ve boş çizmeler ile hem büyüleyici bir görünüme kavuşabilir hem de soğuktan korunabilirsiniz.

Eğer farklı kombinler de yapmak istiyorsanız farklı renk, desen ve tasarımda pantolonlar alabilirsiniz. Ancak bilmeniz gereken bir ayrıntı bacağınızı olduğundan biraz daha fazla kalın gösterebileceğidir. Buna karşılık kışlık kombin arasında unutmamanız gereken parçalardan biridir.

Palto Ve Kabanlar

Paltolar ve kabanlar kış kıyafetleri arasında olmazsa olmaz denen parçalardır. Zira ne daha fazla sıcak kalmak istiyorsanız, soğuktan daha iyi bir koruma sağlar. Üstelik günümüzde hem kaban hem de paltolar farklı modellere sahiptir.

Dolayısıyla kombinlerini zorlanmadan yapmanız mümkündür. Tüm pantolon, tayt ve kazaklarla ilgili çözümler bulmanız mümkündür. Bu nedenle dolabınızda birkaç farklı model bulundurmak, kombinlerinizi daha iyi yapma olanağı tanıyacaktır.

Eğer kış aylarında hem sizi soğuktan koruyacak hem de şık gösterecek modellere bakıyorsanız, Mine Tan Butik ile anında çözümler bulabilirsiniz.

Etiketler: kış kombinleri
Eylül 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR