Sonbahar'da Şık Giyinmek İçin Ne Yapmalısınız?

sonbahar kombinleri

Sonbahar modası nasıl olmalı? Sonbahar ayları yaz ve kış mevsimleri arasında bir geçiş oluşturur. Tam da bu nedenle kıyafet seçimi konusunda insanları her zaman yanılgıya düşürür. Çok kalın bir model terlemeye neden olurken çok ince olması üşümenize sebeptir.

Dolayısıyla kombinlerin nasıl olması gerektiği her zaman büyük bir soru işareti oluşturur. Eğer birkaç püf noktasını bilirseniz, bu konuda fikir sahibi olabilirsiniz. Sonbahar giysileri hangisi olursa olsun bunun vücut tipinize uygun olması şarttır.

Zira çok bolsa ya da çok darsa sizi rahatsız edecek, rahat bir şekilde yürümenizi, hareket etmenizi önleyecektir. Dolayısıyla zayıflamayı düşünüyor olsanız bile Sonbahar modası giyimleri anlık vücut tipinize uygun olmalıdır. Böylece daha şık olmanız mümkündür.

Kazak Modası

Yaz sona erdiğinde yavaş yavaş kazaklarınızı bulundukları uzak raflardan çıkarmanız gerekir. Her ne kadar kat kat giyinmek mümkün olsa da bu kısa süre sonra kendinizi rahatsız hissetmenize neden olur. Ayrıca üzerinizde de güzel durmayabilir. Sonbahar modası yaparken hafif ve kalın olmayan kazakları tercih etmek, soğuktan daha iyi korunmanıza yardımcı olur.

Günümüzde farklı kadın kazak modelleri vardır. Bunların arasında 2022 modasına uygun, terlemeyi önleyen ve orta karar kalınlıkta olan seçenekler sonbahara uygundur. En az 3-4 tane bulundurmak, sonbahar boyunca sizi kurtaracaktır.

Dolayısıyla Sonbahar tesettür giyim arayanlar da buna dikkat etmelidir. Böylece soğuğun olumsuz etkilerinden kendinizi daha kolay korumanız mümkündür.

Hırka Modelleri

Kış aylarında hırkalar sizi soğuktan yeterince koruyamayabilir. Ancak Sonbahar aylarında sizi soğuk havalardan korumak için yeterli seçeneklere sahiptir. Dolayısıyla Sonbahar modası oluşturmak istiyorsanız, dolabınızda olması gereken parçalardan bir tanesi de hırkalardır.

Günümüzde imal edilen farklı kadın hırka modelleri vardır. Dolayısıyla her kadın kendi tarzına en uygun seçenekleri görebilir. Buna renkler de dahildir. Uzun ve salaş hırkalar özellikle günlük kullanımda hem konforlu hem de sportif bir görünüm sunar. Üstelik skinny jean, deri pantolon, tayt ve deri botlar ile muhteşem bir uyum sergiler.

Her ne kadar ince gibi görülse de gömlek ya da kazağın üzerine giyeceğiniz bir hırkanın sizi ne kadar sıcak tuttuğundan oldukça şaşırabilirsiniz. Üstelik üzerine deri bir ceket ekleyerek yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

Ceket Modelleri

Sonbahar trendleri her sene değişkenlik gösterir. Ancak ceketler her yıl görülen parçalar arasındadır. Zira soğuk havalarda daha iyi bir şekilde korunmanıza yardımcı olur. Günümüzde bunlar oldukça geniş bir renk ve model yelpazesine sahiptir.

Bunların hepsini incelerseniz, tarzınıza en uygun olanları bulabilirsiniz. Bu sadece klasik ceketlerle de sınırlı değildir. Dilerseniz farklı boyutlara sahip kadın trençkotlar da yer almaktadır. Bunlar tamamen yeni ve asil bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Üstelik trençkotların kombini oldukça geniştir. Etek, pantolon, mini elbise ve sportif parçalar ile birleştirebilirsiniz. Böylece her yerde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bunların yanı sıra kadınların olmazsa olmazları arasında olan blazer ceketleri de düşünebilirsiniz. Özelikle siyah renkler ile şıklığınızı daha güzel bir şekilde sergileyebilirsiniz.

Dolayısıyla farklı modellerde ceketler, Sonbahar modası içinde olmazsa olmazlar arasındadır. Dolabınızda en az 2-3 farklı seçenek olması, kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecektir.

Elbise Modası

Günümüzde birçok kadın sonbahar geldiğinde yavaş yavaş elbiselerin rafa kaldırılması gerektiğini düşürür. Bu durum yazlık modeller için doğrudur. Ancak kadın sonbahar elbise modelleri oldukça farklıdır.

Mini-midi-maksi seçeneklerine sahip olan bu modeller, böylece her kadının tarzına hitap eder. Böylece kendinizi daha güzel hissetmenize, her girdiğiniz ortamda ön plana çıkmanıza yardımcı olur. Üstelik bunlar daha kalın bir şekilde üretilir. Dolayısıyla üşüyeceğinizden endişe etmeniz de gerekmez.

Bunları kalın tutacak ten rengi çoraplar ve uzun çizmeler, botlar ile tamamlarsanız, Sonbahar modası oluşturabilir, soğuğun kötü etkilerinden de korunabilirsiniz. Birbirinden farklı elbise modellerini incelerseniz, en uygun olanı anında keşfedebilirsiniz.

Maksi Etekler

Sonbahar ayları geldiğinde mini ve midi etekler sizi soğuktan yeterince koruyamayabilir. Ten rengi koruyucu çoraplar da size istediğiniz sonuçları sağlamayabilir. Dolayısıyla Sonbahar dış giyim oluşturmaya çalışıyorsanız, maksi boy eteklerinizi artık çıkarmanız önerilir. Bunlar soğuğa karşı size da daha iyi bir koruma sağlayacaktır.

Her zaman olduğu gibi bunları kombin yaparken de renklere uyum sağlaması önerilir. Bunun dışında uzun bir etek, kolay şekilde her parça ile birleştirilebileceği için endişelenmenizi gerektirmez. Örnek olarak kış aylarına uygun bir gömlek ve üzerine güzel ve uzun kollu bir hırka giyerseniz dışarı çıkmaya anında hazır hale gelebilirsiniz.

Bunları kısa topuklu ayakkabılar ile tamamlarsanız, muhteşem bir görünüm elde edebilir, tarzınızla kendinizden bahsedebilirsiniz.

Şal ve Atkılar

Şal ve atkılar sadece kış aylarında değil Sonbahar geldiğinde de kullanılabilir. Zira bunlar boyun bölgenizi daha iyi korumanıza yardımcı olur. Ayrıca kazakları, gömlekleri ve tişörtleri de mükemmel bir şekilde tamamlamanızı sağlar.

Ancak bunların kalınlıklarına dikkat etmeniz gerekir. Zira bulunduğunuz yer çok soğuk olmuyorsa aşırı kalın bir atkı ve şal sizi terletecek, böylece olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Bunu yerine daha ince olanlar tercih edilmelidir.

Tıpkı şal ve atkılar gibi eldivenler de Sonbahar modası içinde yer alır. Böylece ellerinizi soğuğa karşı korumanız mümkündür.

Ayakkabı Modası

Sonbahar geldiğine hangi ayakkabıların giyilmesi gerektiği her zaman bir kafa karışıklığı oluşturur. Zira geçiş aylarında neler giyilmesi gerektiğine karar verilemeyebilir. Havanın tam sıcak veya tam soğuk olmaması insanları çelişkiye düşürür.

Sonbahar modası yaparken burada artık sandaletleri ve açık topuklu ayakkabıları artık bir kenarı bırakmanız gerektiği bilinmelidir. Zira sonbahar ayları yağmurlar ile karakterize edilebilir. Dolayısıyla bu durum ayaklarınızın ıslanmasına, böylece kolay bir şekilde kirlenmesine yol açacaktır. Böylece hastalıklara da neden olabilir.

Sonbahar geldiğine ayakkabı kombini yaparken kapalı topuklu ayakkabılar kullanılabilir. Ayrıca bot ve çizmeler de bu ayların olmazsa olmazıdır. Babetler de bahar-yaz aylarında kadar uzak bir rafa kaldırılmalıdır.

Ayrıca sonbahar modası kadın oluşturuyorsanız, ayakkabılarınızın su geçirmek olduğundan da emin olmanız gerekir. Zira botunuz, çizmeniz ya da topuklu ayakkabınız su geçiriyorsa ıslanmanıza neden olacağı için hiçbir katkısı olmayacaktır. Üstelik ayakkabının yapısına da zarar verecektir.

Eğer kendinize en iyi sonbahar kreasyonlarını oluşturmak, soğuktan korunurken güzelliğinizden de ödün vermemek istiyorsanız Mine Tan Butik tarafından size sunulan kreasyonu ayrıntılarıyla inceleyebilirsiniz.

Etiketler: sonbahar kombinleri
Eylül 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR